You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

vervolgfoto

OCI-LIONS blijft op koers en wint overduidelijk in Haacht van AtomiX

De vele meegereisde supporters zijn ruim op tijd aanwezig om de wedstrijd van Atomix vs. OCI-LIONS bij te wonen.
De mannen van Christof en Lambert gaan goed van start en laten er geen gras over groeien. Ze beginnen heel overtuigend en laten direct merken dat ze de punten mee naar huis willen nemen.


De woorden van Christof tijdens het interview bij de thuiswedstrijd in Sittard tegen Hurry Up, blijken al snel goed te zijn doorgedrongen. Hij gaf hierin het signaal af dat je geen enkele tegenstander mag onderschatten en dat je nog geconcentreerder aan de bak moet tegen tegenstanders waarvan je gemakkelijk denkt te kunnen winnen.

Brutaal neemt AtomiX toch even de leiding met 2-1 maar Ramos zorgt voor de gelijkmaker 2-2.
Na 3 minuten spelen moet Joris Baart naar de kant met 2 minuten en krijgt AtomiX een 7 meter, stand 3-2.
In ondertal maakt Ivo de 3-3 en met een mooie draaibal rondt Robby het super af 3-4. Luuk stopt een mooie bal en direct een break, weer is het Robby 3-5.

Robby is vandaag goed bij de les en uit een snelle tegenaanval maakt hij 4-6. Mooie balonderschepping door OCI-LIONS en Lino maakt het super af met een boogje 4-7.
Luuk met weer een redding en direct aansluitend de snelle tegenaanval. Jasper zet dubbele cijfers op het scorebord 4-8.

AtomiX neemt een Time Out wat niet mocht baten. Jasper scoort 4-9. AtomiX krijgt een gemakkelijke 7 meter mee die wordt verzilverd 5-9. Weer dubbele cijfers 5-10 door Ivo mooi aan de cirkel met een boogbal.
AtomiX weet ook een prachtig doelpunt te scoren 6-10. OCI-LIONS krijgt een 7 meter die door Robby wordt benut 6-11. Een snelle tegenaanval en Ramos maakt 6-12 na 15 minuten gespeeld te hebben. Leeg doel bij AtomiX, Ramos gooit helaas ver over!

Christof laat nu al in deze fase van de wedstrijd iedereen spelen. Lino met een snelle tegenaanval en het staat 6-13. Ook Jasper Adams is op schot en scoort gemakkelijk 6-14.
De dekking staat als een blok en er worden veel ballen onderschept. De 3de 7 meter voor AtomiX staat genoteerd en ook deze gaat erin, tussenstand 7-14.
Een prachtige combinatie tussen Ivo en Pieter waaruit een 7 meter voortkomt. Deze wordt door Robby goed binnengeschoten 7-15.
Weer een snelle tegenaanval en Robby maakt 7-16. Door een prachtige wissel tussen Pieter en Joris, scoort Joris van afstand 7-17 na 22 minuten. Joris is ook op dreef en met een mooie passeerbeweging zet hij 7-18 op het scorebord.

Mike stopt een open kans uit de hoek. Direct Jasper aan de andere kant van het veld, helaas via paal en lat net geen doelpunt want die springt er weer uit.
Na hard werken in de dekking neemt OCI-LIONS het over en met een leeg doel bij AtomiX maakt Robby 7-19.
AtomiX probeert het met 7 spelers op het veld tegen 6 spelers van LIONS maar dat gaat helaas nog voor AtomiX niet zoals ze het zich wensen.
Martijn aan de cirkel en bijzonder aangespeeld door Pieter 7-20.
Robby onderschept de bal en blijft scoren 7-21
Mike scoort op leeg doel 7-22. Na een wederom een stop van Mike probeert hij het weer op leeg doel maar nu gooit hij over. Dan volgen er twee superreddingen van Mike en hij houdt zijn doel schoon.

Pieter is in de aanval aan het stunten met prachtige aanspeelballen. Weer is het Mike die een mooie bal uit de hoek stopt. Aansluitend met nog een paar seconden te spelen weet Martijn toch nog een keer te scoren en zet de ruststand op 7-23.
De dekking staat als een huis en aanvallend krijgt OCI-LIONS zijn kansen die bijna allemaal worden benut.

Tweede helft.
Binnen 30 seconden ligt de bal in het doel door Martijn 7-24. Uitgespeelde aanval van OCI-LIONS en Luca scoort vanuit de hoek 7-25. Weer krijgt Luca uit de hoek een open kans maar nu is het de keeper van AtomiX die deze weet te pareren
Mooi gepakt aan de cirkel en AtomiX scoort zijn eerste bal na ongeveer 20 minuten droog te hebben gestaan 8-25
Serge mist vanuit de hoek, jammer.
Mooie stop van Mike en direct een snelle tegenaanval door de gebroeders Adams waaruit Jasper scoort 8-26.
Serge in de break en maakt zijn eerste doelpunt 8-27
Mike staat lekker te keepen en stopt weer een prachtige bal. De aanval erop maakt Martijn aan de cirkel 8-28.
AtomiX doet wat terug 9-28.
Jasper met een goed uitgekiend schot 9-29 en binnen 1 minuut is het weer Jasper 9-30.
Luca maakt door een break 9-31. Aansluitend weer een break door Serge 9-32. Mike is vandaag niet te passeren en stopt alles. Martijn scoort er ook lustig op los en het wordt 9-33.
De tiende goal van AtomiX 10-33.

Luca wil het met een draaibal doen, maar deze wordt gestopt. Dan nu vanaf de cirkel maakt Luca er wel 10-34 van.
Mooie uitgespeelde aanval van Atomix en zij scoren vanaf de cirkel 11-34. Martijn krijgt veel ruimte aan de cirkel en scoort 11-35. AtomiX weet nu wat sneller te scoren en na 15 minuten gespeeld te hebben staat er een 12-35 score op het scorebord. Martijn aan de cirkel 12-36.

OCI-LIONS krijgt een 7 meter en weer scoort Robby 12-37. Pieter met een mooie individuele actie 12-38. De spanning is er wel een beetje van af maar OCI-LIONS blijft lekker doorspelen en de mannen maken er een mooie show van. Serge vanuit de hoek met een draaibal, maar deze wordt ook gestopt door de keeper van AtomiX.

AtomiX krijgt meer ruimte en LIONS wordt slordiger, AtomiX scoort 14-38
Ramos met een mooie individuele actie 14-39. Ramos krijgt 2 minuten maar niemand weet waarom. Ook krijgt AtomiX een 7 meter uit het niets. Deze wordt niet binnen geschoten want Mike weet deze ook weer te stoppen. De stand blijft 14-39. Vanaf de opbouw scoort AtomiX simpel 15-39.
Mooie schijnbeweging van Pieter maar helaas gaat de bal er via de binnenkant paal uit.

De machine loopt even stroef want nu is er ook aan LIONS zijde veel balverlies. Mike blijft de ballen stoppen en AtomiX wordt een beetje moedeloos. Toch wel een mooi velddoelpunt van AtomiX 17-39.
Een prachtige vlieger maar helaas voor Ramos die mist. AtomiX weet wel weer te scoren 17-39.
Met nog 1,5 minuut te spelen gaat LIONS in de aanval en willen ze via een vliegertje de veertigste op het scorebord zetten, maar de bal komt helaas niet aan. Laatste minuut van de wedstrijd zet Ramos het 40tigste doelpunt op het scorebord. Eindstand is 17-40.

Doelpuntenmakers:
Ivo 3, Ramos 4, Robby 9, Lino 2,Jasper 6, Joris 2, Martijn 7, Mike 1, Luca 3, Sewrge 2, en Pieter 1.

 

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL