You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

vervolgfoto

pijnlijk verlies van Sporting NeLo tegen Volendam: 19-21

dat pijnlijk is letterlijk te noemen. Sporting werd helemaal kapot gespeeld. Ephrahim Jerry en Mats Pastoor moesten nog gekwetst toekijken vanop de zijlijn. Zij kregen daar echter het gezelschap van Versleeuwen na 53 seconden (rode kaart wegens vermeende tik in het aangezicht van Beemsterboer). Tom Lukkesen had zijn enkel al de gips ingejaagd bij het 2e team in de voorwedstrijd. In de eerste minuut van de tweede helft werd bij een onzacht contact Vlatko Tasevski aan de enkel gekwetst en in dezelfde minuut overkwam Louis Vandebeeck hetzelfde aan de knie. Ook David Denert moest van het veld gedragen worden met een knieblessure. Kim Schroeder tenslotte viel op zijn duim en is ook afwachten hoe erg dit zal zijn. Tasevski verbeet de pijn en kwam 10 minuten voor het einde terug op het veld maar kon niet voluit gaan.
 
De wedstrijd op zich was best rommelig en de scheidsrechters deelden in de malaise. Het bleef echter heel de wedstrijd gelijk opgaand: 2-4 na 10m, 7-8 na 20m en 10-12 aan de rust. Sporting was dus wel meestal (nipt) op achtervolgen aangewezen. Vernooy en Schroeder knokten het harwerkende Sporting voorbij Volendam en met 14-13 (40m) en 18-16 na 50m was de overwinning dichtbij. Maar de personele problemen bij het totaal kapot gespeelde Sporting zorgden ervoor dat het veel frissere Volendam (zij konden constant doorwisselen) via Robin Jansen het laken alsnog naar zich toe kon trekken. Sporting kan nu de wonden likken en proberen een team op de been te krijgen tegen volgende week in Vise! We noteerden wel de terugkeer van Youri Denert. Nog niet echt in doel maar wel al op de bank en klaar om eraan te beginnen.
 
NeLo: Vansloot 3, Versleeuwen, Tasevski 3, Vernooy 4/1, Schroeder 3, Cnyerim 2, Vandebeeck 1, Kittel 1, Barnyak, Schoenaker 1, Denert D 1, Denert Y, Polfliet.
Volendam: Claessens, Visser 2/2, Baijens 1, Kok, Eijlers, Van Schie 4, Geus 1, Bourget 2, Beemsterboer 5, Zwarthoed, Roos 2, Janssen 3, Hinskens 1, Mrsulja.
SR’s: Gilis en Beulakker
 

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL