You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

vervolgfoto

PUBLIEK GROTE WINNAAR BIJ STRIJD VAN DE EERSTE TOT DE LAATSTE SECONDE.

In de thuiswedstrijd van de KEMBIT-LIONS tegen HC Visé, op de bijzondere datum 22-02-2020 stond voor beide partijen veel op het spel. KEMBIT-LIONS hebben een voorsprong van 3 punten op HC Visé met nu nog 3 wedstrijden te spelen. Er zijn 4 kandidaten die zich nog kunnen plaatsen in de Final4 van de BENE-League welke op 14 en 15 maart in de Maaspoort in Den Bosch gehouden wordt. Bocholt is reeds geplaatst.

De wedstrijd ging voortvarend van start, binnen 3 minuten stond er een 3-2 voorsprong voor KEMBIT-LIONS op het scorebord. Het spel was ontzettend snel, het publiek moest goed bij de les blijven want er vielen ontzettend veel doelpunten in korte tijd. Vooral in de omschakeling was vaak raak.

Het spel golfde op en neer en het was lekker spannend. Na 22 minuten lukte het Visé voor de eerste keer op voorsprong te komen 12-13. De ploegen gingen rusten met een 16-17 stand in het voordeel van Visé.

De tweede helft ging door waar de eerste helft gestopt was. Er werd ontzettend snel gescoord en na 5 minuten nam LIONS weer de leiding 20-19. Daarna brak de fase van Rob Schmeits aan. Hij wist in een kort tijdsbestek 3 x achter elkaar te scoren zonder dat Visé  een doelpunt kon maken, een loepzuiver hattrick, niet vaak vertoond.

Met nog 3 minuten te spelen lukte het de LIONS om 2 punten voorsprong te nemen. Uitspelen zul je zeggen maar het liep even anders. Met nog 51 seconden op de klok kreeg Visé een strafworp en Jasper Adams mocht met 2 minuten tijdstraf naar de kant. LIONS in balbezit met nog 35 seconden te spelen. De scheidsrechters vonden het nodig om al na een paar seconden voor tijdspel te fluiten waardoor Visé nog een laatste kans kreeg. Met nog 9 seconden te spelen kreeg Visé een vrije worp. Deze vrije worp werd goed uitgespeeld en de zwaar bevochten wedstrijd eindigde na een eerlijke strijd in een gelijkspel, 34-34.

Man of the Match bij Visé werd de ontzettend snelle Louis Marchal en bij de KEMBIT-LIONS Jasper Adams.

Doelpuntenmakers:
KEMBIT-LIONS:  Jasper Adams 8, Joao Ramos 7, Rob Schmeits 6, Joris Baart 5, Ivo Steins 4, Lino Janssen 2, Serge Heijnen 1, Pieter Stauven 1.

HC Visé:  Sergio Rola 8, Louis Marchal 7, Sebastien Danesi 6, Yves Vancosen 5, Adrien Cusumano 3, Matej Flajs 2, Vincent Bello 1, Hamza Hadzic 1, Nuno Carvalhais 1.

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL