You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

vervolgfoto

Sasja – Bocholt : Eervol verloren

Als men op voorhand had gezegd dat we lange tijd gelijke tred zouden kunnen houden, dan hadden er velen misschien vol ongeloof gereageerd. Maar het was wel een feit dat onze jongens het grootste deel van de wedstrijd niet hebben ondergelegen. De score’s lieten soms anders vermoeden, maar enkele dubieuze fases en het gebrek aan wisselmogelijkheden als de wedstrijd vorderde lieten ons niet toe om iets tegen Bocholt te rapen.

We begonnen niet zo goed aan de wedstrijd en Bocholt kon al snel uitlopen tot 1-5, maar coach Alex Jacobs greep al snel in door de verdediging aan te passen met een time-out. Met succes. De wedstrijd verliep gelijkopgaand, tot Bocholt plots weer wat kon uitlopen tot 14-18 bij de rust. Het uitvallen van Kevin Jacobs zat daar zonder meer voor iets tussen omdat de troepen wederom moesten herschikt worden.

Toen de bezoekers plots tot 7 doelpunten konden uitlopen aan het begin van de tweede helft werd het ergste gevreesd, maar op karakter en inzet naderden we weer tot op één doelpunt maar kwamen nooit echt op gelijke hoogte. Waarschijnlijk mede doordat onze jongens reeds te veel energie hadden verspild. Vooral Mouad en Bartosz hielden de hoop in het Hobokense kamp maar het was Bocholt dat aan het langste eind trok.

Een goede wedstrijd jongens. De inzet en vechtlust nog even vasthouden en we gaan zeker nog punten rapen.

 

Scoreverloop; 10’  4-5 / 20’ 9-12 / 30’ 14-18 / 40’ 17-23 / 50’ 27-28 / 60’ 31-35

Voor Sasja: Theyssens / Schonkeren / Govaarts / Gijs 6 / Kostic 3 / Jacobs 1 / Luypaert / Vandewoestyne 1 / Stulens / Roelants 1 / Van Ransbeeck 4 / Salmi 9 / Glinkowski 3 / Mathijs 3 / Geens

Tijdstraffen: Sasja 2 x 2’  -   Bocholt 1 x 2’

Scheidsrechters: Evers - Tuinstra

 

Verslag; Dirk Faes

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL