You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

vervolgfoto

Sasja – Hasselt: De puzzelstukken vallen op hun plaats

EINDELIJK, mogen we nog eens zeggen. Er was geen beter moment om nog eens aan te knopen met een overwinning dan op onze Grote Sasja Dag. De ganse dag hing er al een sfeer van handbalvreugde, leuke wedstrijden, overwinningen voor Sasja en de eerste ploeg heeft daar een fantastisch slot aan gebreid.

Onze jongens stonden er vanaf de eerste minuut, wat in het verleden ook al eens mis liep. Het was Jasper Roelants die de debatten opende. Hasselt ging goed mee en leidde een groot deel van de eerste helft. Maar toen waren het vooral een goede verdediging, een goed aanspeelbare Stijn Gijs, een subliem keepende Arne Schonkeren, een zichzelf vrijspelende Nemanja Kostic en een ontketende Jochen Stulens die er voor zorgenden dat we met een 17-13 voorsprong de kleedkamers konden in gaan.

Ook na de rust waren we direct met het hoofd erbij en konden zo de Limburgers op afstand houden. Een fantastisch thuispubliek, gesteund door een aantal Beerschot supporters, schreeuwden de spelers vooruit. Het was mooi om te zien hoe iedereen voor elkaar knokte. Hasselt kon nog terug komen tot op 3 doelpunten, mede door enkele tijdstraffen, maar onze jongens werden niet uit hun lood geslagen en konden op een mooie manier de overwinning veilig stellen. 32-26 eindstand.

Dank aan iedereen. Supporters, jeugdspelers en spelers, alle helpers aan toog, kassa en zaal, trainers, de vele eters … om deze dag een succes te maken.

 

Scoreverloop; 10’  5-5 / 20’ 9-10 / 30’ 17-13 / 40’ 22-16 / 50’ 27-21 / 60’ 32-26

Voor Sasja:  Schonkeren 60’ 1 / Govaarts / Gijs 6 / Kostic 5 / Vandewoestyne 1 / Jacobs 1 / Stulens 6 / Roelants 3 / Van Ransbeeck 4 / Salmi 3 / Mathijs 2 / Geens / De Cubber / De Roeck / Luypaert

Tijdstraffen: Sasja 7 x 2’  -   Hasselt 5 x 2’ (3x geel = rood Sedano)

Scheidsrechters: Beulakker - Gilis

 

Verslag; Dirk Faes

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL