You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

Sporting NeLo doet wat het moest doen: thuis winnen tegen Hurry-up 33-24

Sporting NeLo doet wat het moest doen: thuis winnen tegen Hurry-up 33-24

280km moesten ze reizen (enkel) en dus was Sporting toch wel favoriet in deze thuiswedstrijd. En onze jongens begonnen ook goed : 6-4 na 9 minuten. Vervolgens moest Sporting in ondertal spelen en ging Hurry-up en versnelling hoger spelen. Van 6-4 ging het in een ruk naar 6-9, vooral via Falke. Time-out voor Sporting en plots ging het weer de goede kant uit voor NeLo. Nu kreeg Hurry-up vaak 2-minuten en daar profiteerden Denert en Kittel goed van. Dankzij doelman Polfliet kwamen de snelle hoeken op tegenaanval tot scoren, al dan niet op assist van Barnyak die lekker stond te verdedigen! Hij kwam Vernooy vervangen die al 2x 2-minuten had, net zoals Azenha bij Hurry-up. Via 11-10 nam Sporting het heft terug in handen en met 14-11 werd er tevreden gerust. Polfliet had zijn aandeel al ruim gehad. De rechterhoek van HU wist van geen hout pijlen meer te maken!
In de tweede helft speelde HU zonder keeper en dus met 7-6 en vol risico om de kloof te dichten. Dat lukte niet, ondanks de boomlange Vrgoc, maar Denert en steeds meer Tasevski trokken het laken naar zich toe. Ondertussen had Sutton (Duitser en broer van Tim Sutton van Lemgo) zich laten opvallen door veel komedie ipv gewoon te handballen. En door zijn forceren kreeg hij zijn team niet meer aan het handballen. Hij speelde zijn eigen spelletje tegen Vernooy en probeerde Marco zijn 3e 2-minuten aan te smeren. Vernooy na de uitdaging aan en haalde zijn gram door een verschroeiend schot vanaf 10M en een onverzettelijkheid in dekking tegen de, ondertussen uitgefloten, Sutton.
Sporting profiteerde en liep via 19-14 uit naar 26-20 na 50m. Die afstand kwam er opnieuw dankzij een sublieme Polfliet in doel maar ook omdat Niels Vansloot zijn goede vorm nog maar eens etaleerde. Vooraan klaar om door de muur te gaan en achteraan lustte hij kolossen Boonstra en Vrgoc wel rauw! Hij was gewoon veel sterker als die mannekes van 2M en groter!
Sporting speelde de wedstrijd goed uit en won overtuigend en verdiend met 33-24. Terug op schema! Nu even pauze om de batterijen op te laden voor Lions en Sasja!
 
NeLo: Van Leeuwen, Polfliet, Van Sloot 6, Versleeuwen, Jerry 4, Vernooy 3, Schroeder, Cnyrim 1, Vandebeeck 2, Follon, Kittel 3, Barnyak, Denert 9/3, Tasevski 6.
Hurry-Up: De Knegt, Sega, Meyer 1, Falke 6, Mik, Boonstra 3, Azenha 3, Suton 3, Navarro, Fiege, Vrgoc 4, Bos, Jaspers 4/2.
 
Sr’s: Evers en Tuinstra

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL