You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

vervolgfoto

Tongeren – Sasja: de best afwerkende ploeg wint

Dat Tongeren goed van start was gegaan in de competitie was een feit. Maar dat het er toch meer dan in zat om er iets te rapen was gisterenavond ook duidelijk. Alleen moeten we onze kansen dan beter afwerken.

Tongeren, ook met een flink hertimmerde ploeg, scoorde als eerste. Maar we konden goed gelijke tred houden met Tongeren. Vooral Jasper, Stijn en een terug naar zijn goede vorm kerende Aaron maakten de Sasja doelpunten. Naar het einde van de eerste helft toe werd er een strafworp gemist en in de allerlaatste seconde ging er nog een vrijworp van Tongeren de winkelhaak in. Wat tot een 16-12 ruststand leidde.

Aanvankelijk werd de kloof in de tweede helft niet gedicht. We bleven wel gelijke tred houden. Mouad maakte een goeie invalbeurt en ook Koenraad blijft meer dan zijn plan trekken op zijn hoek maar ook in verdediging. Naar het einde van de tweede helft toe begonnen onze jongens toch nog aan een inhaalbeweging en het begon nog spannend te worden. Maar twee missers op rij stokten de hoop in Hobokense rangen en Tongeren kon zo de twee punten thuis houden.

En toch hebben onze jongens goed gestreden. Nog een paar extra procentjes in de afwerking, nog meer voor elkaar werken in de verdediging en misschien af en toe een tikkeltje meer geluk en de punten gaan zeker nog komen. 

Scoreverloop; 10’  7-5 / 20’ 19-13 / 30’ 16-12 / 40’ 21-16 / 50’ 25-20 / 60’ 30-27

Voor Sasja: Theyssens 25’ / Schonkeren 35’ / Govaarts / Gijs 7 / Kostic 1 / Luypaert / Vandewoestyne 4 / Jacobs / Stulens 1 / Roelants 2 / Van Ransbeeck 3 / De Cubber / Salmi 5 / Glinkowski / Mathijs 2

Tijdstraffen: Sasja 1 x 2’  -   Tongeren 5 x 2’

Scheidsrechters: Geraets - Geraets

 

Verslag; Dirk Faes

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL