You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

Tongeren stelde in eigen huis teleur tegen Sporting Nelo (23-28)

Tongeren stelde in eigen huis teleur tegen Sporting Nelo (23-28)

Tongeren boekte zijn 2de verlies op rij en zakt daardoor naar een 7de plaats in de rangschikking.  De bezoekers uit Noord-Limburg waren te sterk en super gemotiveerd, Tongeren daarentegen acteerde te inspiratieloos.

Gelijkopgaand

De thuisploeg kwam het best uit de startblokken, 6-4 na 10 minuten.  Sporting Nelo klampte echter aan en kwam voor het eerst op voorsprong na 20’ (9-10).  Een voorsprong die ze niet meer uit handen zouden geven.  Pepels zorgde met zijn 5 doelpunten dat Tongeren in de wedstrijd bleef.  Ruststand 12-15 ruststand.

Teveel technische fouten

In de 2de helft kwam de thuispploeg na 38’ nog op gelijke hoogte 16-16, maar begon dan de technische fouten op te stapelen waardoor Nelo na 50’ een voorsprong uitbouwde van 7 doelpunten 17-24. De Eburonen morsten daarenboven met de open doelkansen, waarvan Nelo optimaal gebruik maakte,  en de zege niet meer in gevaar kwam.

Geen goede prestatie van Tongeren dat volgende week naar Aalsmeer moet.  De afstand met de top 4 in de Bene-League bedraagt nu 3 punten.  De Eburonen moeten dringend punten halen!


Speelden voor Tongeren
De Knegt (K), Stanojlovic (K), Gillé , Devisch (2), Antic (2), De Kuyper (3), Glorieux (1),  Pepels (5), Danse (1), Gevers (4), Op het Veld, D'hanis (1), Glesner en Seirekidis (4)

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL