You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF
fanseat
YouTube Twitter Facebook

ACHILLES BOCHOLT BEGINT SEIZOEN MET OVERWINNING.

ACHILLES BOCHOLT BEGINT SEIZOEN MET OVERWINNING.

In een vooruitgeschoven wedstrijd van de eerste speeldag van de BENE-League versloeg Achilles Bocholt dinsdagavond 30 augustus 2016 Visé. De promovendus speelde een verdienstelijke wedstrijd maar uiteindelijk hield Bocholt de punten thuis. Eindstand 33-31.

Bocholt, dat vorig seizoen de final4 van de BENE-League bereikte, scoort via Bartosz Kedziora het eerste doelpunt van het nieuwe seizoen. Visé is niet onder de indruk, neemt de wedstrijd in handen en loopt uit tot 5-10. Bocholt coach Bart Lenders stuurt bij waarna zijn team zich terug in de wedstrijd knokt. Bij de rust is het 16-15.

In het begin van de tweede helft mist Bocholt meteen een strafworp maar Bocholt maakt dat meteen goed en loopt uit tot 23-20. De Limburgers diepen de kloof verder uit maar Visé knokt zich met nog 10 minuten te gaan terug in de wedstrijd. Belangrijk moment bij 28-26. Bocholt doelman Leroy doet een belangrijke redding.

En de doelmannen blijven de hoofdrol opeisen … strafworp voor Visé … nu staat Bjorn Alberts in doel en hij stopt de strafworp waardoor het 30-28 blijft waarna Bocholt de match uitspeelt en na een spannende wedstrijd Visé verslaat met 33-31.

Back to the news

speler van de maand
WINNER OF THE MONTH:
Ivo Steins
18
© BENE-LEAGUE 2018 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL