• EuroHandball
  • HandballTV
news image

Finaleplekken bekend in de BENE-League Handball.

Na 22 speelronden in de BENE-League Handball zijn de halve finale plekken bekend.

1, Sezoens Achilles Bocholt              22 – 40

De meervoudige BENE-League kampioen uit Bocholt heeft zich als nummer 1 geplaatst voor de halve finales. In de laatste wedstrijd tegen nummer 2 van de BENE-League Handball KEMBIT-LIONS werd afgetekend met 29-39 gewonnen. Bocholt mag zich nu opmaken voor de wedstrijd komende dinsdag tegen Sporting Pelt.

2. KEMBIT-LIONS                                22 - 33

De huidige BENE-League kampioen KEMBIT-LIONS verloor haar laatste wedstrijd tegen Kampioen Sezoens Achilles Bocholt. Ondanks dit verlies eindigen de Limburgers als tweede in de competitie met 33 punten.

3. Green Park/ Aalsmeer                  22 - 32

De Nederlandse kampioen Green Park/ Aalsmeer won haar laatste wedstrijd met 40-16 van RED-RAG/ Tachos uit Waalwijk. De ploeg van trainer Bert Bouwer neemt het komende donderdag in een Nederlandse halve finale op tegen KEMBIT-LIONS.

4. Sporting Pelt                                   22 – 30

Sporting Pelt boekte in ronde 22 een mooie overwinning op Hubo Handbal (24-33) Door deze overwinning stelt de ploeg van trainer Korneel Douven de vierde plaats veilig. In de halve finale nemen ze op tegen favoriet Sezoens Achilles Bocholt. Komende dinsdag staat de eerste wedstrijd op het programma in Pelt. Zaterdag 4 maart wordt er gespeeld in Bocholt.

5. Drenth Groep/ Hurry Up              22 – 29

Drenth Groep/ Hurry Up won met 24-30 van hekkensluiter HC Atomix uit Haacht. De ploeg van trainer Joop Fiege komt hiermee 1 punt tekort voor een plek in de halve finale.

6. HC Vise BM                                      22 - 28

Het Franstalige HC Vise is als zesde geëindigd de BNL-ranglijst. De Franstaligen wonnen hun laatste wedstrijd met 25 – 27 in en tegen Volendam.

7. Kras/ Volendam                              20 – 24

Kras/ Volendam verloor in ronde 22 in eigen huis van concurrent HC Visé BM. Door deze nederlaag is de ploeg van trainer Geert Hinskens als zevende geëindigd in de BENE-League.

8. Hubo Handbal                                 22 – 20

De ploeg uit Tongeren en Hasselt heeft de BENE-League met een 24-33 nederlaag afgesloten. Tegen Sporting Pelt kon de ploeg van trainer Peter Portengen geen moment aanspraak maken op de winst. Door deze nederlaag blijft Hubo steken op plaats acht in de BNL.

9. Herpertz/ BEVO                             22 – 14

Herpertz/ BEVO uit Panningen heeft haar plek op de ranglijst behouden. In de laatste ronde werd directe concurrent KSTV Eupen met 33 – 37 verslagen.

10. KSTV Eupen                                     22 – 10

KSTV Eupen Kon in de laatste spelronde van de BENE-League niet winnen van haar directe concurrent Herpertz/ BEVO. Een tiende plek is haar eindscore voor het BNL-seizoen 22/23.

11. RED-RAG/ Tachos                           22-4

RED-RAG/Tachos kon in haar laatste wedstrijd in de BENE-League geen partij bieden aan Green Park/ Aalsmeer. Er werd afgetekend met 40-16 verloren. De ploeg van trainer Hans van Dijk blijft dan ook op 4 punten staan op de BNL-ranglijst.

12. HC Atomix                                        22 – 0

In de onderste regionen van de BENE-League wist HC Atomix dit seizoen niet te winnen. Ook de laatste wedstrijd tegen Drenth Groep/ Hurry Up leverde geen punten op. Atomix verloor met 24-30 van de ploeg uit Zwartemeer. Door deze nederlaag blijft Atomix puntloos onderaan staan.

Les places en finale sont connues dans la BENE-League Handball.

Après 22 tours de jeu dans la BENE-League Handball, les places en demi-finale sont connues.

1. Sezoens Achilles Bocholt    22 - 40

Le multiple champion de la BENE-League de Bocholt s'est qualifié pour les demi-finales en tant que numéro 1. Lors du dernier match contre le numéro 2 de la BENE-League de handball, les KEMBIT-LIONS, ils ont remporté une victoire convaincante 29-39. Bocholt peut maintenant se préparer pour le match de mardi prochain contre le Sporting Pelt.

2. KEMBIT-LIONS   22 - 33

Le champion actuel de la BENE-League, KEMBIT-LIONS, a perdu son dernier match contre le champion Sezoens Achilles Bocholt. Malgré cette défaite, les Limbourgeois terminent à la deuxième place du championnat avec 33 points.

3. Green Park/ Aalsmeer   22 - 32

Le champion néerlandais Green Park/ Aalsmeer a gagné son dernier match 40-16 contre RED-RAG/ Tachos de Waalwijk. L'équipe de l'entraîneur Bert Bouwer affrontera les KEMBIT-LIONS dans une demi-finale néerlandaise jeudi prochain.

4. Sporting Pelt    22 - 30

Le Sporting Pelt a enregistré une belle victoire sur le Hubo Handbal lors de la ronde 22 (24-33). Cette victoire assure la quatrième place à l'équipe de l'entraîneur Korneel Douven. En demi-finale, ils affronteront le favori Sezoens Achilles Bocholt. Mardi prochain, le premier match est prévu à Pelt. Le samedi 4 mars se jouera à Bocholt.

5. Drenth Groep/ Hurry Up     22 - 29

Drenth Groep/ Hurry Up a gagné 24-30 contre la dernière place HC Atomix de Haacht. L'équipe de l'entraîneur Joop Fiege n'est donc plus qu'à un point d'une place en demi-finale.

6. HC Vise BM      22 - 28

Le HC Vise francophone a terminé sixième au classement de la BNL. Les Français ont gagné leur dernier match 25 - 27 à et contre Volendam.

7. Kras/ Volendam    20 - 24

Kras/ Volendam a perdu au tour 22 à domicile contre le rival HC Visé BM. En raison de cette défaite, l'équipe de l'entraîneur Geert Hinskens a terminé à la septième place de la BENE-League.

8. Hubo Handball    22 - 20

L'équipe de Tongres et Hasselt a terminé la BENE-League avec une défaite 24-33. Face au Sporting Pelt, l'équipe de l'entraîneur Peter Portengen n'a pas pu remporter la moindre victoire. Cette défaite laisse Hubo bloqué à la huitième place de la BNL.

9. Herpertz/ BEVO     22 - 14

Herpertz/ BEVO de Panningen a maintenu sa place dans le classement. Au dernier tour, son concurrent direct, KSTV Eupen, a été battu 33 - 37.

10. KSTV Eupen      22 - 10

Le KSTV Eupen n'a pas pu s'imposer face à son concurrent direct Herpertz/ BEVO lors de la dernière ronde des matchs de la BENE-League. Une dixième place est son score final pour la saison 22/23 de la BNL.

11. RED-RAG/ Tachos      22-4

RED-RAG/Tachos n'a pas pu faire face à Green Park/Aalsmeer dans son dernier match de la BENE-League. Il a été perdu 40-16. L'équipe de l'entraîneur Hans van Dijk reste donc à 4 points au classement de la BNL.

12. HC Atomix     22 - 0

Dans les bas-fonds de la BENE-League, le HC Atomix n'a pas réussi à gagner cette saison. Le dernier match contre Drenth Groep/ Hurry Up n'a pas non plus rapporté de points. Atomix a perdu 24-30 contre l'équipe de Zwartemeer. Cette défaite laisse Atomix sans point à la dernière place.