You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF
fanseat
YouTube Twitter Facebook

HV KRAS/Volendam klaar voor topper tegen Chambéry

HV KRAS/Volendam klaar voor topper tegen Chambéry

De herenselectie van HV KRAS/Volendam heeft de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding afgesloten met een overtuigende overwinning op het talententeam van Nordhorn. Tijdens de Palingcup, het traditionele openingsmoment van de vereniging, werden de Duitsers met 23-14 verslagen. Zaterdag 3 september wacht voor de EHF Cup de eerste ontmoeting met de Franse topclub Chambéry.

Piotr Konitz heeft de teugels sinds zijn komst naar Volendam strak in handen. De Poolse oefenmeester streeft ernaar om vaker te trainen én alle oefenvormen in teamverband te doen. Hij heeft zijn mannen naar eigen zeggen ‘hard aangepakt’ tijdens de voorbereiding. ,,Veel jongens hadden het tijdens de kracht- en conditietrainingen enorm zwaar, maar niemand haakte af. Dat is voor mij een goed signaal dat iedereen voor de groep tot het uiterste wil gaan. Wat betreft de inzet hebben de spelers het dan ook fantastisch gedaan.”

Konitz kan nog altijd niet beschikken over de geblesseerde Geert Hinskens, waardoor de trainer genoodzaakt is te wisselen met zijn formatie om de positie van rechteropbouwer in te vullen. Net als eerder in de voorbereiding speelde nieuweling Jordy Baijens tegen het talententeam van tweede Bundesliga-ploeg Nordhorn verdienstelijk op die plaats. ,,Onze opbouwrij is goed bezet, waardoor ik verschillende systemen kan spelen. Ik heb spelers om slimme aanvallen op te zetten en we kunnen switchen naar een snelle spelvorm. Het blijft vervelend dat we momenteel geen linkshandige speler op de rechteropbouw hebben. Maar voorlopig vult Jordy het verdienstelijk in.”

Back to the news

speler van de maand
WINNER OF THE MONTH:
Ivo Steins
18
© BENE-LEAGUE 2018 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL