You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF
fanseat
YouTube Twitter Facebook

Persconferentie start BENE-League 2016-2017

Persconferentie start BENE-League 2016-2017

De voorzitters van de handbalbonden nodigen alle leden van de pers van harte uit op de persconferentie betreffende de BENE-League competitie 2016 – 2017. Deze persconferentie zal plaatsvinden op woensdag 31 augustus om 11u00.

LOCATIE:
Stadhuis Antwerpen
Grote Markt 1
2000 Antwerpen

Parkeren kan in de buurt:
Parking 1: Scheldekaaien Noord Jordaenskaai 27 onder hangars 22-23
Parking 2: Grote Markt Ernest van Dijckkaai 3 (ondergronds)

Behalve de voorzitters zal er ook van elke deelnemende club een afvaardiging aanwezig zijn. Na het officiële gedeelte kan u tijdens de receptie uitvoerig met iedereen spreken. Als u ook een interview met één van de voorzitters wil doen dan mag u dat nu al laten weten zodat wij een planning kunnen opmaken om een vlot verloop te garanderen. Voor wat betreft alle interviews, krijgen de journalisten met de kortste deadline voorrang om een zo maximaal mogelijke return te garanderen.
TV-zenders die belangstelling hebben voor deze persconferentie en die met een satellietwagen aanwezig willen zijn mogen dat doorgeven TEN LAATSTE op maandag 29 augustus zodat er afspraken met de veiligheidsinstanties gemaakt kunnen worden en parking voorzien wordt ten einde een zo vlot mogelijke organisatie te garanderen.

U kunt uw komst bevestigen via de mail: eric.dupain@handbal.be of via telefoonnummer 00 32 476 65 00 23, Aanmelden voor een accreditatie, graag vóór maandag 29 augustus as.

Back to the news

speler van de maand
WINNER OF THE MONTH:
Ivo Steins
18
© BENE-LEAGUE 2018 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL